WordPress, världens mest populära innehållshanteringssystem (CMS), faller ofta offer för missuppfattningar och missförstånd. Men låt oss sätta rekordet rätt. WordPress är inte bara ett flexibelt och kraftfullt Content management system, utan det är också en lösning som kan tillgodose ett brett spektrum av behov. På Provide it har vi skapat många webblösningar via CMS:et till nöjda kunder. Så låt oss dyka in i sanningen bakom dessa myter och avslöja dem en gång för alla!

Myt #1: WordPress kostar mycket.
Verklighet: Det är en vanlig missuppfattning att WordPress är dyrt. I själva verket är WordPress i sig gratis och med öppen källkod. Kostnaderna involverar vanligtvis hosting, teman och plugins, men oroa dig inte! Det finns massor av gratisalternativ tillgängliga för att hålla kostnaderna nere.

Myt #2: WordPress är långsamt.
Verklighet: Även om WordPress kan ha haft prestandaproblem tidigare, har betydande optimeringar och nya funktioner gjort det mycket snabbare. Faktum är att din hosting (ex Loopia, Oderland etc) spelar en större roll när det gäller att bestämma webbplatsens hastighet. Det beror mycket på hur man arbetar med prestandaoptimering i koden och innehållet.

Myt #3: WordPress är inte en säker webblösning.
Verklighet: Medan vissa antar att WordPress är osäkert på grund av dess popularitet, är sanningen att det kan vara säkert om det hanteras på rätt sätt. Med regelbundna uppdateringar, säkra teman med många användare och plugins och ytterligare plugins som säkerställer en robust drift. Kom ihåg att uppdatera så fort det släpps en ny version, annars kan det läcka ut säkerhetshål.

Myt #4: WordPress är endast för små webbplatser.
Verklighet: Oavsett storlek på din webbplats kan WordPress hantera det. Det är en skalbar plattform som passar både små och stora webbplatser. Kolla in hur vi byggde Bibliotek i Västmanland med WordPress.

Myt #5: En webbplats i WordPress går inte att anpassa.
Verklighet: Tvärtom är en webblösning i WordPress mycket anpassningsbar nuförtiden. Du hittar ett enormt utbud av teman och plugins som passar dina krav.  Önskar du fullständig kontroll, kan vi bygga en skräddarsydd lösning efter dina specifika behov.

Nu när vi har avslöjat dessa myter är det dags att omfamna WordPress sanna potential. Låt Provide it hjälpa dig att låsa upp kraften i denna otroliga CMS för din webbplats. Kontakta oss idag!

https://www.provideit.se/kontakt/