Vi vet hur ni tänker: “Här har vi ännu en karriärsida från ännu en digital byrå med samma budskap som alla andra – fantastisk arbetsmiljö, utvecklande kultur och fylld med drömuppdrag.” Skillnaden är att denna gången stämmer det.

Här har ni en arbetsplats som är byggd utifrån spännande uppdrag och tekniker. Vi tror på att ledande teknikbolag består av människor som älskar det de gör, just därför är de ledande inom området. Hos oss arbetar vi enbart med det vi egentligen vill arbeta med.

Vi gör det vi älskar!

Som ett mindre företag har vi möjligheter att erbjuda stora fördelar. Vi har större frihet kring val av uppdrag, vi är inte låsta av stora ramavtal och har ingen branschinriktning. Vi strävar efter att arbeta med det vi älskar, identifiera rätt tekniska lösningar och skapa digital affärsvärde för verksamheter. Samt att designa och utveckla ledande webbaserade lösningar.

webbyrå göteborg stockholm

Vi har roligt tillsammans

Vi säger det få bolag vill säga - det finns mer i livet än arbete. Därför gör vi väldigt mycket utanför jobbet. Om det så är en AW, fest, Retro-LAN, utbildningar eller SPA-besök så vill vi alltid hålla igång och ha roligt tillsammans. Vi vill lära känna varandra på riktigt.

Attraktiva villkor

Hos oss är det en nödvändighet att ha roligt på och utanför jobbet. Lika väl är det en nödvändighet att ha en attraktiv lön med unika förmåner. Samt en stark löneutveckling som inte är baserad av tid men istället utveckling. Vi tror på att om man vill skapa ett premium-bolag måste man erbjuda premium-villkor.

stockholm byrå

Öppen ansökan

Skicka in ditt CV med länk till din Linkedin-profil
och en beskrivning på vad du vill arbeta med.
Vi återkommer så fort vi hinner.

jobb@provideit.se

Visa vad du
går för!