Vi vet hur ni tänker ”Här har vi ännu en karriärsida från ännu ett konsultbolag med samma budskap som alla andra. Fantastisk arbetsmiljö, utvecklande kultur och fylld med drömuppdrag.”

Sanningen är att denna gången stämmer det. Här har ni ett konsultbolag som är byggd utifrån att arbeta med spännande uppdrag och teknik. Dvs vad vi egentligen vill arbeta med. Vi tror på att ledande teknikbolag består av människor som älskar det de gör och just därför är ledande inom området. Hos oss arbetar vi enbart med det vi egentligen vill arbeta med.

Vi gör det vi älskar

Som ett mindre konsultbolag har vi möjligheten att erbjuda stora fördelar. Vi har en större frihet kring val av uppdrag, vi är inte låsta av stora ramavtal och har ingen branschinriktning. Vi väljer uppdrag baserat på konsulternas önskemål. Så oavsett om du är en React-utvecklare med hjärta för fintech eller en UX-designer med passion för digitala affärer så erbjuder vi enbart anställning om vi kan uppfylla din önskan.

Vi har roligt tillsammans

Vi säger det få bolag vill säga. Det finns mer till livet än arbete. Därför gör vi väldigt mycket utanför jobbet. Om det så är en AW, fest, Retro-LAN, utbildningar eller SPA-besök så vill vi alltid hålla igång och ha roligt tillsammans. Vi vill lära känna varandra på riktigt.

Attraktiva villkor

Hos oss är det en nödvändighet att ha roligt på och utanför jobbet. Lika väl är det en nödvändighet att ha en attraktiv lön med unika förmåner. Samt en stark löneutveckling som inte är baserad av tid men istället utveckling. Vi tror på att om man vill skapa ett premium-bolag måste man erbjuda premium-villkor.

Visa vad du går för!

Öppen ansökan

Skicka in ditt CV med länk till din Linkedin-profil och en beskrivning på vad du vill arbeta med. Vi återkommer så fort vi hinner.

jobb@provideit.se