Digitalisera rätt

Majoriteten av IT-projekt blir dyrare och längre än planerat. Varför? Det saknas en teknisk partner i förarbetet som framställer nödvändiga dokument innan investering i IT-projekt. Dina idéer behöver omvandlas till specifikationer skrivna i korrekt tekniskt språk. Rätt tekniker behöver väljas utifrån hållbarhet, flexibilitet och självfallet kostnadseffektivitet. Det är nödvändigt med en teknisk partner i förarbetet för att undvika ett misslyckat projektarbete.

Jag vill digitalisera rätt

Vårt tillvägagångssätt

1
Workshop
 • Workshop med våra digitala strateger
 • Genomgång av er tilltänkta digitala lösning
 • Underlag till framställande av kravspecifikation
2
Kravhantering och tekniskt lösningsförslag
 • Framställande av kravspecifikation
 • Teknisk omvärldsanalys och de mest lämpade teknikerna
3
Rapport
 • Objektivt tekniskt beslutsunderlag inför produktutveckling
 • Innehåller bland annat kravspecifikation, väl estimerad kostnad och de mest lämpade teknikerna

Design

I vårt designarbete har vi enbart ett fokus – mål och leverans. Framställa tilltalande gränssnitt- och interaktionsdesign (UI) genom ett omfattande förarbete i att skapa rätt wireframes för att möjliggöra maximal användarupplevelse (UX).

Webb- och system­utveckling

Vi är specialister på att utveckla hemsidor, e-handelsverktyg och webbsystem i open source-teknikerna WordPress, WooCommerce, Laravel och React. Genom att fokusera på få plattformar, kan vi bemästra och vara ledande inom dessa tekniker.

 • Vi utvecklar webbaserade lösningar

  Vi är en strategisk digital byrå som är med från idé till färdigutvecklad digital lösning. Det innebär att vi även har kompetens inom UX/UI-design och utveckling av webbaserade lösningar. Vi är specialister på att utveckla hemsidor, e-handelsverktyg och webbsystem i open source-teknikerna WordPress, WooCommerce, Laravel och React.

  Mer om oss

  Fyll i nedanstående formulär vid förfrågningar

   Namn

   Företag

   Telefonnummer

   E-mail

   Vad kan vi hjälpa dig med?