MyBank är en digital bank i Norge som erbjuder lån och sparkonton för privatpersoner.

Sedan 2018 har vi varit MyBanks strategiska digitala byrå och bidragit med både strategiskt och produktionsarbete. Vi har bland annat utvecklat en ny webbplats som är integrerad mot låneförmedlare och utvecklat API:er som möjliggör för bolag att integrera mot MyBanks tjänster. Det vill säga, nästintill all digital infrastruktur.

Utöver webb- och systemutveckling har vi genomfört flertalet digitaliseringsarbete, för att omvandla idéer till tekniska beslutsunderlag. Helheten har förstärkt MyBanks marknadsföring mot nya kunder och effektiviserat hantering av låneansökan avsevärt.

Utmaning

Att ha titeln digital byrå till en digital bank innebär självfallet stora utmaningar. Det gäller att ha kunskap kring den senaste tekniken men samtidigt också ha affärskunnande och kunna omsätta idéer till tekniska lösningar och därmed skapa affärsvärde för banken. Kortfattat ett perfekt samarbete för oss.

Framtiden

I nuläget fortsätter vi tillsammans med MyBank för att utveckla digitala lösningar för att skapa digital tillväxt. Vi brinner för att växa tillsammans med våra kunder, precis som vi fått möjlighet att göra med MyBank.