JustInCase grundades av Björn Häggelin 2017 för att erbjuda prisvärda livförsäkringar med höga försäkringsbelopp – snabbt enkelt och utan krångel.

Startup inom försäkringsbranschen

JustInCase är ett startup med stora ambitioner, för att tillhandahålla försäkringar krävs det en stark digital infrastruktur vilket börjar med en säljande hemsida som dessutom blir ett system.

Samarbetet kom naturligt, då vi brinner för digitala lösningar inom webb- och systemutveckling. Särskilt lockande att hjälpa ett bolag redan från start och vara med på dess resa!

Systemutveckling och hemsida

JustInCase önskade en hemsida som marknadsför bolaget för nya och befintliga kunder. Vidare ska det finnas intelligenta funktioner som BankID-signering för att avsluta en försäkringsansökan.

Sammanfattat en lösning som både är en hemsida och ett system. Uppdraget började med att genomföra all förarbete innan produktutveckling. Kravspecifikation och teknisk specifikation fastställdes med rekommendation på de mest lämpade teknikerna.

Efter en gedigen förarbete påbörjades UX/UI-arbete för att skapa en så pass bra användarupplevelse som möjligt. Därefter ett utvecklingsarbete som både innehöll mycket front- och backend arbete. Dessutom systemintegration mot flertalet API:er som BankID.

Besök deras hemsida här.