Förstudie Digitalisera rätt

Majoriteten av webbprojekt blir dyrare och längre än planerat. Detta beror vanligtvis på att det saknas en teknisk partner i förarbetet som framställer nödvändiga dokument innan investering.

Dina idéer behöver omvandlas till specifikationer skrivna i korrekt tekniskt språk och rätt tekniker behöver väljas utifrån hållbarhet, flexibilitet och kostnadseffektivitet. För att göra detta krävs både kunskap och erfarenhet, därför är det nödvändigt med en teknisk partner. Mer om Digitalisera rätt

Design

I vårt designarbete har vi målsättningen att framställa tilltalande gränssnitts- och interaktionsdesign (UI). Genom ett korrekt förarbete skapas wireframes för att möjliggöra en maximal användarupplevelse (UX).

Webb- och system-utveckling

Webb- och systemutveckling

Vi är specialister på att utveckla hemsidor, webbsystem och e-handelsverktyg i open source-teknikerna WordPress, WooCommerce, Laravel och React. Genom att endast fokusera på ett fåtal plattformar kan vi bemästra och vara ledande inom dessa tekniker.

react

Förvaltning

Alla webblösningar kräver kontinuerlig uppdatering och underhåll. Vi erbjuder förvaltning efter projektavslut för att säkerställa en trygg och lång livscykel. I förvaltningen ingår strategi, support, design och vidareutveckling.

 • Vi utvecklar webbaserade lösningar

  Vi är en strategisk digital byrå som är med från idé till färdigutvecklad digital lösning. Det innebär att vi även har kompetens inom UX/UI-design och utveckling av webbaserade lösningar. Vi är specialister på att utveckla hemsidor, e-handelsverktyg och webbsystem i open source-teknikerna WordPress, WooCommerce, Laravel och React.

  Mer om oss

  Fyll i nedanstående formulär vid förfrågningar

   Namn*

   Företag

   Telefonnummer

   E-mail*

   Vad kan vi hjälpa dig med?*